آموزش”پاستای پنه مرغ و قارچ با سس سفید”

پاستا مرغ

پاستا مرغ

مواد لازم:

پاستای پنه به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم(پنه یه نوع پاستای لوله ای شکله که دو طرفش برش اریب خورده)
سیر به اندازه ی هر نفر، یک حبه (بسته به سلیقه کم یا بیشتر)
سینه ی مرغ برای چهار نفر، یه سینه مرغ بزرگ
قارچ به ازای هر سینه مرغ ۳۵۰ گرم
کره ۲۰ گرم به ازای هر سینه مرغ
آبلیمو مقدار آبلیمو کاملاً سلیقه ایه(۱ قاشق غذا خوری برای هر سینه مرغ)
پنیر گودا یا موتزارلا رنده شده برای روی غذا

برای سس سفید:
شیر یه لیوان و نیم
خامه به ازای هر نفر،۱ قاشق غذاخوری خامه استفاده کنین.(در صورتیکه پر چرب دوست داشته باشید)
کره به ازای هر لیوان شیر، ۵۰ گرم کره
آرد سفید گندم یه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه:

سینه مرغ رو به قطعات ۲*۲ سانتی متر خورد کنید.
قارچ هاتون رو ورقه های کلفت برش بزنید.
مرغ ها را با کره تفت بدهید.
سیرها را رنده کنید و بعد به مرغها اضافه کنید و همراه با آنها تفت بدید.
مرغها که تفت خورد شعله رو کم کنین و بذارین آروم مرغ حرارت ببینه.نمک و فلفل و آبلیمو رو هم می تونین توی این مرحله اضافه کنین. اگه شعله کم باشه مرغ آب میندازه و توی همون آب کم کم می پزه.بهش حدود یه ربع تا بیست دقیقه وقت بدین و بعدش قارچ ها رو اضافه کنین. قارچ ها بازم خودشون به غذا آب میدن. تا این مرحله دیگه آب مرغ تقریبن تموم شده و باز دوباره فرصت هست که توی آب قارچ بیشتر پخته بشه. عجله نکنین. از آب انداختن غذا هم نترسین. یادتون باشه که شعله رو کم نگه دارین. لازم هم نیست که درش رو بذارین. (میشه به جای کره از روغن زیتون هم استفاده کرد.)
خب در همین حین، یه قابلمه دیگه آب بذارین جوش بیاد و بعد کمی نمک و روغن بهش اضافه کنین و پاستاها رو بذارین که بجوشن توی آب. روی بعضی از بسته های پاستا زمان لازم برای جوشیدن شون نوشته شده ولی به نظر من بهترین منبع تشخیص خودتون هستین. بعد از چند دقیقه یه دونه پاستا بردارین و بذارین زیر دندون تون. حواستون باشه که قرار نیست دوباره عین ماکارونی اینو دم بذارین، پس وقتی آبکشش کنین که کاملن زیر دندون پخته به نظر بیاد.
حالا توی یه ظرف دیگه، ترجیحاً یه قابلمه کوچیک نسوز ، حدود ۵۰ گرم کره بندازین و وقتی نرم شد، بهش یه قاشق آرد اضافه کنین و هم بزنین. خیلی کم. ده ثانیه هم کافیه. بعد شیر رو اضافه کنین و هم بزنین تا غلیظ شه. شعله زیرش هم ملایم باشه. نه کم، نه زیاد. حواستون باشه که شیر تا یه لحظه ای خیلی رقیقه و یهو در یه لحظه غلیظ میشه. خامه رو کنار دستتون بذارین. وقتی دیدین شیر غلیظ شد، تقریبن مثل فرنی، خامه رو اضافه کنین و خاموشش کنین و هم بزنین تا یه دست بشه. همون حرارت خود شیر برای خامه کافیه و حرارت دیگه ای لازم نداره. (می تونین همون اولش که کره رو انداختین توی ظرف، یه خورده هم سیر اونجا اضافه کنین که سس تون بو و مزه سیر بگیره.)
آخر سر، سس سفید رو با مرغ و قارچی که اونور پختین قاطی کنین ( البته اگر هم بخواهید سس شیر بیشتر مزه دار شود میتوانید زودتر سس را آماده کنید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید با مرغ و قارچ بپزد اما مراقب باشید ته نگیرد.) و بعد پاستای آبکش شده رو بریزین توی بشقاب و روش سس بریزین یا پاستا را در ظرف سس و مرغ و قارچ بریزید و خوب هم بزنید تا کل پاستا به سس آغشته شود(این کار سلیقه ایه)
پنیر رنده شده را روی غذا بریزید و در صورت نیاز برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب بشه.
حواستون باشه که وقتی سس سفید تون حاضر شد، بقیه ی قسمت ها باید حاضر شده باشن چون سس سریع سرد میشه و خودشو می گیره و باید همونطور داغ، داغ سرو بشه.

نوش جان

۶ نظر

  1. دستتون درد نکنه عالی اموزش دادین
    من مبتدی بودم
    اما بدون هیچ استرسی درستش کردم
    خییییلی ممنونم

  2. ممنون عزیزم خیلی قشنگ و کامل توضیح دادی من الان میرم درست میکنم

  3. واقعا عالی بود خیلی خوب و کامل توضیح داده بودی 🙂

  4. وای اموزشتون عالیییییییی بود . واقعا دستتون درد نکنه .چقدر ظریف حتی کوچکترین و ریزترین نکات فراموش نشده واقعا سپاسگزارم خیلی وقته دتبال یه دستور خوب برای پنه مرغ هستم

  5. واقعا عالی بود ممنون

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*