آموزش تهيه مرباي گلابي | سایت تفریحی پُرِپُر

آموزش تهیه مربای گلابی

مربا گلابی

مربا گلابی

مواد لازم:

شکر: ۸۰۰ گرم

گلابی : ‌یک کیلو

آب :‌ به مقدار لازم

آب لیموی تازه : ۲ قاشق سوپ‌خوری

زعفران : نصف قاشق چای‌خوری

گلاب : ‌۳ قاشق سوپ‌خوری

سرکه : ۳/۱ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا گلابی‌ها را بشویید و پوست آن ‌ها را بگیرید.

گلابی‌ها را خرد کرده و هسته آن‌ها را درآورید.

سپس برای پیشگیری از سیاه شدن گلابی‌ها‌، آن‌ها را برای مدت نیم ساعت درون آب و سرکه قرار دهید.

گلابی‌ها را از درون آب و سرکه بیرون آورده و درون یک ظرف لعابی بریزید و تا روی سطح آن‌ها را آب بریزید.

ظرف را روی حرارت قرار داده و تا زمانی که گلابی‌ها له نشوند آن‌ها را بپزید.

پس از اینکه پخته شدند، آن‌ها را درون صافی بریزید.

شکر و زعفران را به آب گلابی‌ها اضافه کنید و بگذارید بجوشند و قوام آیند.[

شربت را از صافی رد کنید و گلابی‌ها را به شربت اضافه کنید و آن‌ها روی حرارت، قوام آورید.

در آخر گلاب را اضافه کرده و پس از این که کمی جوش زد، از روی حرارت بردارید.

نوووووش جان

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*