آموزش کرپ لایه لایه ای

یک پیشنهاد غذای خوشمزه  اگه فکر میکنید این غذا لازانیاست کاملا در اشتباه هستید این غذا یک بشقاب پر از کرپ لایه لایه خوشمزه است که برش داده شده تا مواد داخلیش رو هم ببینید

کرپ لایه لایه ای

کرپ لایه لایه ای

مواد لازم برای کرپ :

تخم مرغ ۴ عدد –

شیر ۲ پیمانه

– ارد ۲ پیمانه

– روغن مایع یا زیتون نصف پیمانه

– بیکین پودر ۱٫ق.م پر

– نمک کمی

مواد لازم برای سس بشامل :

ارد ۴ قاشق عذاخوری پر – کره ۵۰ گرم

– شیر ۴ لیوان

– پنیر پیتزای رنده شده ۱ لیوان پر

– ادویه کاری کمی

– نمک و فلفل

مواد لازم برای داخل کرپ :

سوسیس کوکتل

– فلفل دلمه ایی رنگی

کمی قارچ تفت داده شده

– کمی سس گوجه فرنگ یمقدار کم

روغن –

طرز تهیه : برای تهیه کرپ شیر و تخم مرغ ها و ارد را در کاسه ایی ریخته و با همزن خوب همبزنید تا یکنواخت شود سپس نمک و بیمکین پودر و روغن مایع را اضفه کرده و دوباره همبزنید و این مایع را حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید … سپس وقتی از یخچال برای مصرف بیرون میاورید یکبار دیگر با همزن خوب میکس کنید …

در این فاصله شما یک سس بشامل تهیه کنید … ارد را در قابلمه ایی کمی تفت دهید . تا فقط بوی خامی ارد گرفته شود … سپس کره را اضافه کرده و دوباره کمی تفت دهید سپس شیر را اضافه کرده و با همزن خوب همبزنید تا ارد گلوله گلوله نشود . سپس تا زمانی که بحالت یک فرنی دربیاید هم بزنید . در اخر نمک و فلفل و در صورت تمایل کمی ادویه کاری اضافه کنید با میکسر خوب مخلوط کنید و روی سس بشامل یک سلفون بکشید تا رویه نبنند . سپس بعد از سرد شدن پنیر پیتزای رنده شده را ااضفه کرده و همبزنید .
در یک تابه دیگر ابتدا قارچ ها را با کمی روغن تفت دهید سپس فلفل دلمه ایی های ریز شده را اضافه کنید و انها را از تابه خارج کرده و سوسیس ها را تفت دهید به ان کمی سس کوجه فرنگی قرمز تند یا شیرین بسته به مزاج خود اضافه کرده و همزده و کنار بپذارید …

تابه کرپ را کمی چرب کنید (با کمک قلمو یا یک دستمال کاغذی ) روی حرارت بگذارید … وقتی تابه داغ شد تابه را از روی حرارت کنار کشیده از مایه کرپ اماده شده با کمک ملافه کوچکی درون تابه بریزید و تابه را در دست بچرخانید تا یکنواخت پخش شود … سپس روی حرار ت بگذارید تا کمی خودش را بگیرد و سپس برگردانید طرف دوم را نیز کمی سرخ کنید …

کرپ ها را که اماده میکنید در یک ظرف مقاوم به حرارت بچینید روی ان از مواد داخلی تفت داده شده بریزید و رویش سس بشامل بریزید و دوباره رویش یک لایه کرپ بگذارید . این کار را تکرار کنید تا کرپها تمام شود … روی لایه اخر فقط کمی سس بشامل ریخته و سپس این ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه در فر داغ شده با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید تا رویه کرپها هم طلایی شود …

نوووووووووووووووووووووووووش جان

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*