آموزش کوکو بادمجان

کوکو بادمجان

کوکو بادمجان

مواد لازم:

بادمجان ۳ عدد

سرکه ۲ قاشق

سیب زمینب آب پز یک عدد

تخم مرغ ۴ عدد

در صورت تمایل گوجه یک عدد

نمک روغن  و فلفل  به میزان لازم

طرز تهیه:
۳ عدد بادمجان را پوست کنده و به صورت مربع خرد کنید.در کمی اب نمک و۲ قاشق سرکه ریخته و بعد از نیم ساعت در ابکش بریزید.اگر شور است کمی اب رویش بگیرید.روی پارچه تمیز بریزید خشک شودوبعد در کمی روغن سرخ کنید. یک سیب زمینی اب پز را هم خرد کنیدو کنار بگذارید.بعد داخل یک کاسه۴ عددتخم مرغ را خوب بزنیدوسپس بادمجان و سیب زمینی خرد شده و کمی نمک وفلفل را به آن اضافه کنید.در صورت تمایل میتوانید یک گوجه هم در آن نگینی خرد کنید .بعد در تابه ای که از قبل گرم کرده و روغن ریخته اید مواد را بریزید،رویش را صاف کنید و بگذارید بدون در زیرش سرخ شود.۱۵ تا ۲۰ دقیقه
برای رویش من از گریل فر استفاده کردم چون این کوکو لطیف هست و پشت و رو کردن آن ممکن است برای بعضی ها سخت باشداز جمله برای خود من…سیب زمینی ابپز را هم به همین دلیل اضافه میکنم تا فرم کوکو بهتر حفظ شودو انسجام پیدا کند.
و چون یک عدد بیشتر نیست مزه ی بادمجان را تغییر نمیدهد ولی شکل کوکو بهتر درمی اید…
سرکه برای گرفتن تلخی بادمجان هست و نمک برای کم مصرف شدن روغن موقع سرخ کردن بادمجانها…

نوووووش جان

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*