آموزش كيك ولش(Welsh cakes )بدون نياز به فر | سایت تفریحی پُرِپُر

آموزش کیک ولش(Welsh cakes )بدون نیاز به فر

نظرتون در مورد این کیک انگلیسی چیه ؟؟؟

(Welsh cakes )

(Welsh cakes )

اسم این کیک ولش هست .(Welsh cakes )
مال منطقه ی ولز (Wales ) .
ساده ترین ( بدون نیاز به فر ) پنبه ای ترین و سریع ترین کیک تابه ای هست که میتونید درست کنید…
اما راستش رو بخواهید، از نظر من ، درست کردنش برای بچه هاتون ( و البته خودتون) یک بایدهست. به خصوص اگر فر ندارید .

مواد لازم :

آرد یک و یک سوم پیمانه (هر پیمونه ۱۲۵ تا ۱۵۰ گرم میشه ) به علاوه ی مقداری بیشتری برای سطح کار موقع قالب زدن کیک
کره ی سرد خرد شده= ۱۰۰ گرم
کشمش طلایی ریز= یک دوم پیمانه ( این کشمش در آمریکای شمالی معروف به سلطانا ،است و در ایران عسگری
شکر =یک سوم پیمانه و به علاوه ی مقدار بیشتری برای روی کیک بعد از طبخ
تخم مرغی =که در دمای محیط بوده و سرد نیست یک عدد (چند ثانیه با چنگال بزنید تا زرده و سفیده یکی بشه )
نمک =یک سر سوزن
شیر= فقط یک قاشق اگر حس کردید خمیر خشک هست .

بکینگ پودر= یک و یک دوم قاشق چایخوری (معادل قاشق مربا خوری های ایران )
حالا بریم سراغ طرز تهیه :
آرد و بکینگ پودر و نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست همه با هم ترکیب بشوند.

کره ی خرد شده ی سرد را با چنگال یا پیستری بلندر در آرد له کنید.یک مخلوط گلوله گلوله و ناهمگون خواهید داشت.
تخم مرغ و اگر لازم شد شیر و بعد از هم زدن کشمش رو اضافه کنید.خمیر نسبتا یک دست هست .
حالا کف میز تمیز یا تخته کمی آرد بپاشید.خمیر رو به صورت یک دایره با قطر نیم سانت دربیارید . دورش رو صاف کنید و سطحش رو با وردنه یک دست کنید.
با قالب گردی ۵ سانتی یا اگر ندارید با سر استکان قالب بزنید.اگر قالب به خمیر میچسبید ، قالب را در آرد فرو ببرید و بعد قالب بزنید.
تابه ی چدنی یا تابه ی نسوزی رو قبل از قالب زدن روی حرارت کم گرم کنید. ( ولی اصل این کیک در تابه ی چدنی پخته میشه )بعد کمی روغن یا کره بریزید. خیلی کم چون کیک خودش کره داره (حتی میتونید از روغن برای تابه استفاده نکنید .)
هر دو طرف کیک های قالب زده رو ، دو تا سه دقیقه سرخ کنید . حرارت ملایم .تا کیک ها پف کند و طلایی بشود.
تا هنوز کیک ها داغ هستند روشون شکر بریزید و سرو کنید و تا داغ هست بخورید و نگذارید از دهن بیافته.اگر اضافه اومد در محیط آشپز خانه در ظرف در دار نگهدارید و پیش از خوردن فقط ۱۰ ثانیه کیک رو در مایکرو فر بگذارید.حتی میتونید کیک ها را پخته و فریز کنید.
امیدوارم از این دستور و کیک لذت ببرید و عکسهای این کیک خوشمزه رو برای من هم بفرستید.
با احترام و عشق برای تمام شما دوستان عزیز

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*