آموزش کیک ژله ای میوه

کیک ژله ای میوه

کیک ژله ای میوه

 

مواد لازم:

برای ۲ لیوان نوشیدنی (۵۰۰ میلی لیتر):

(یا ۱۶۰ میلی لیتر)

مواد کرم کاستارد :

روش تهیه کرم کاستارد:

۱- پودر کاستارد را با شکر مخلوط کرده، یک پیمانه شیر را به آن اضافه کنید.

۲- همه موارد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شده و مثل فرنی شود.

۳- از روی حرارت بردارید، کره و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با گرمای کرم کره آب شود و به خورد مواد برود.

۴- کرم را درون بشقاب پهن کنید تا خودش را بگیرد و سفت شود، سپس برای وسط کیک استفاده کنید.

روش تهیه:

۱- تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کرده مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید.

۲- روغن مایع را اضافه کنید و مجددا بزنید.

۳- مواد خشک که شامل آرد الک شده، پودر ژله، نمک، بکینگ پودر و وانیل است را با هم مخلوط کنید.

۴- مخلوط موادخشک و آبمیوه را کم کم به مواد تخم مرغ اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید. حدود یک دقیقه کافی است.

۵- نیمی از مایه کیک را درون قالب چرب شده و کاغذ روغنی انداخته، بریزید. کرم کاستارد خنک شده را روی آن قرار دهید و بقیه مایه را روی آن بریزید. درون فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد یا ۱۴۵ درجه فر برقی به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.

نکات تکمیلی:

برای پخت این کیک احتیاجی نیست که فر را از قبل گرم کنید. از پودر ژله دلخواه و آبمیوه متناسب به آن می توان استفاده کرد. در این کیک از پودر ژله آلبالو و آب آلبالو استفاده می شود. رنگ کیک شما همرنگ همان پودر ژله ای است که استفاده می کنید.

بعد از خنک شدن کیک آن را با خامه فرم گرفته یا انواع کرم ها و میوه های روز تزیین کنید.

می توانید این کیک را در قالب مستطیل تهیه کنید و مانند کیک باقلوا برش زده روی آن شهد بریزید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


دانلود آهنگ جدید

پنل اس ام اس

ارسال پیامک بلک لیست

پنل اس ام اس رایگان

ارسال بلک لیست

کارشناس رسمی دادگستری

طراحی سایت