آموزش چيكن كوردن بلو | سایت تفریحی پُرِپُر

آموزش چیکن کوردن بلو

Le Cordon bleu یه واژه ی فرانسوی و به معنای روبان آبی است اما خود Chicken Cordon Bleu یکی از غذاهایی است که از رستورانهای مجلل آمریکایی در حوالی سال ١٩۶٧ میلادی سرچشمه می گیره. کوردن بلو انواع مختلفی داره و veal cordon bleu که از گوشت گوساله و ham cordon bleu که از گوشت خوک تهیه میشه نمونه ای از اونهاست.

شاید اگه تا بحال تجربه درست کردن این غذای شیک و مجلسی رو نداشته باشید فکر کنید با غذای سختی روبرو هستید, اما بهتون اطمینان می دم این غذا به همون نسبت که چشم نواز و خوشمزه است راحت و بی دردسر هم درست می شه و بهتر از همه اینکه ریخت و پاش زیادی هم نداره. پس با خیال راحت اون رو تهیه و نوش جان کنید.
من برای سهولت کار مقدارها رو بر اساس یه سینه مرغ می گم تا خودتون بتونین مواد مورد نیاز رو بر اساس تعداد نفرات تنظیم کنین

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

مواد لازم:
سینه مرغ ١ عدد
ژامبون ٢ عدد
پنیر ورقه شده ٢ برگ یا ۴ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده *
دیژون ماستارد (Dijon mustard) یا سس خردل ٢ قاشق چای خوری
پودر سوخاری ١ پیمانه
تخم مرغ ١ عدد
نمک فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ رو به صورتی که در تصویر می بینین برش می دیم تا به این صورت دو لایه سینه مرغ برای دو عدد چیکن کوردن بلو داشته باشیم. حالا هر کدوم از سینه ها رو در حدی که بافت خودش رو از دست نده به آرامی می کوبیم.

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

با مقداری نمک و فلفل هر دو طرف سینه های مرغ رو مزه دار کرده و سس خردل * رو روی اونها می مالیم.

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

حالا روی هر سینه مرغ یه لایه ژامبون و یک لایه یا مقدار گفته شده از پنیر رو می ریزیم.

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

بعد مطابق تصویر به آرامی سینه ها رو رول می کنیم. اگه احساس کردین سینه های مرغ به خوبی رول نشده و ممکنه از هم باز شه می تونین قسمت انتهایی اون رو با خلال دندون به هم وصل کنین.

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

اگه از پنیر رنده شده استفاده کردین بهتره برای اینکه مواد از لای سینه های مرغ بیرون نریزه مطابق شکل زیر با انگشت مواد رو داخل سینه های مرغ تثبیت کنین. بعضی ها دو سر رولها رو هم به داخل جمع یا بعبارتی اون رو بقچه می کنن که این به خودتون بستگی داره و کاملا سلیقه ای است.

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

حالا تخم مرغ رو با چنگال می زنیم تا یک دست بشه و رولها رو ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری که طرز تهیه نوع مرغوب و خونگی اون رو در این لینک آموزش داده ام, می زنیم.

 

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

باید تا جایی که می تونیم همه جای رولها رو به پودر سوخاری آغشته کنیم. بعد به مدت یکساعت در یخچال یا یک ربع داخل فریزر قرار می دیم تا خوب خودش رو بگیره.

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

در آخر اونها رو در مقداری روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنیم تا در عین حال که سرخ می شه پخته هم بشه.
و نهایتاً چیکن کوردن بلوی ما به همین سادگی آماده است که امیدوارم از اون خوشتون بیاد.

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

نکته:
* پنیری که غالبا برای داخل رولها استفاده می شه پنیر سوئیسی swiss cheese است که انواع مختلفی داره و جزء پنیرهای زرد و نسبتاً سخت است و حفره هایی داخلش داره که بهش چشم: eye میگن که در واقع همون پنیر محبوب موشهای کارتونی است 🙂 اما اگه این نوع پنیرها در دسترستون نیست می تونین از پنیر گودا یا حتی موزرلا استفاده کنید. مهم اینه که پنیر قابلیت آب شدن داشته باشه).
* بهتره علاوه بر در نظر داشتن طعم ژامبونی که استفاده می کنین رنگ اون رو هم در نظر داشته باشین تا در کنار پنیر و سینه مرغ بخوبی به چشم بیاد.
* پیشنهاد می دم در صورتی که دیژون ماستارد در دسترستون نیست کلا اون رو حذف نکنین و به جای اون از سس خردل استفاده کنین چون طعم خیلی خوبی به مرغ می ده. (من از سس خردل استفاده کردم)
* در ورژن اصلی, چیکن کوردن بلو رو داخل روغن سرخ می کنن. اما در صورتی که مایل باشین از روغن کمتری استفاده کنین می تونین اون رو به مدت تقریبی نیم ساعت داخل فر از پیش گرم شده با حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت قرار بدید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*