بورک پنیر و جعفری | سایت تفریحی پُرِپُر

بورک پنیر و جعفری

بورک پنیر و جعفری

بورک پنیر و جعفری

مواد لازم:

۳ عدد خمیر یوفکا یا فیلو
۳۰۰ گرم پنیر سفید
یک دسته جعفری خرد شده
۱ فنجان قهوه روغن برای سس داخل یوفکا
۱ فنجان قهوه آب برای سس داخل یوفکا
طرز تهیه:
در یک ظرف پنیر را با چنگال له می کنیم و بعد جعفری خرد شده را اضافه می کنیم . از پنیر شور استفاده نکنید . در یک کاسه جدا روغن و آب را باهم مخلوط کنید و با فرچه روی خمیر بمالید و بعد خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید . به برشهای مثلثی و یا خمیر برش خرده مثلثی آماده بخرید . لای هر کدام کمی از مواد را بگذارید و بعد رول کنید . کف ظرف فر ورقه روغنی بگذارید و بورکها را در سینی فر بچینید . و از سس باقیمانده روی آن بمالید . و در از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه بگذارید تا زمانیکه روی آن طلایی شود . می توانید به جای گذاشتن در فر در روغن سرخ کنید . برای مواد لای آن نیز می توانید از مواد دیگری استفاده کنید . قارچ سرخ شده و پنیر هم ترکیب خوبی است . می توانید از کالباس برش خورده با قارچ سرخ شده و ادویجات استفاده کنید . هر چقدر بورکها ظریفتر باشد جلوه زیباتری دارد و برای سفره افطار انتخاب بسیار خوبی است

نوش جان

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*